In de nacht van 27 op 28 mei is Willem Bor, oud lid van de Edese schaakvereniging overleden.
Jan Jaap Janse, voorzitter van Paul Keres, wil een herdinkingsblad uitbrengen en zoekt materiaal.

SG Amersfoort en SV Paul Keres hebben besloten samen een herdenkingsblad uit te brengen ter nagedachtenis aan Willem. Mocht je herinneringen aan, partijen tegen of artikelen/foto's van Willem hebben, dan zijn die van harte welkom!

We streven ernaar het blad aan de start van het seizoen klaar te hebben. Dat betekent dat artikelen uiterlijk begin augustus binnen moeten zijn.

Je kunt een eventueel artikel per e-mail naar voorzitter@paulkeres.nl bij mij aanleveren; ik zorg voor bundeling. De eindredactie gebeurt in Amersfoort, en daar meldt men het volgende:

artikelen liefst in Word, RTF of platte tekst
diagrammen graag aangeven met iets als <Diagram: W:Ke1 Z:Ke8> zodat ik één stijl van diagrammen in het hele document kan gebruiken
foto's en dergelijke liefst JPG, maar elk formaat dat in te voegen valt in Word is OK
als partijen die in een artikel worden behandeld meegeleverd worden in PGN is dat mooi

Ik zie de artikelen graag tegemoet!

Groet,
Jan Jaap